Žrebičkov zrezek s polnjenimi šampinjoni

05.02.2017

Žrebičkov zrezek s polnjenimi šampinjoni

Sestavine

  • žrebičkov steak
  • šampinjoni
  • šunka 
  • sir
  • paradižnik
  • kus kus s konopljo
  • kisla smetana
  • čemažev pesto
  • sol, kajenski poper

Postopek

Žrebičkov zrezek posolimo, popopramo in popečemo. Šampinjonom odstranimo bete, jih operemo in dobro osušimo.

Pripravimo nadev, količine niso predpisane, uporabimo jih po želji.

Šunko in paradižnik narežemo na drobno, sir naribamo, kus kus (ki smo ga pripravili po navodilih iz embalaže),

kisla smetana, čemažev peto premešamo, nato posolimo in popopramo, 

Nadevamo šampinjone in jih v pečici pečemo na 180 stopinj cca 15 minut.

Nazaj