Skupinski treningi | V-team

Skupinski treningi

SKUPINSKA VADBA 

Vodena skupinska vadba je dinamična vadba, ki vsebuje načrtno izbrane vaje za oblikovanje vseh delov telesa.

Potek vadbe

Uvodni del vadbe je dinamično ogrevanje, kjer dobro ogrejemo celotno telo in ga pripravimo na glavni del vadbenega procesa.

Sledi glavni del, kjer najprej izvajamo sestavljene vaje, kjer je prisotno več sklepno gibanje, to so gibi v dveh ali več povezanih sklepih (počep-gleženj, koleno, kolk, hrbtenica). Vaje na glavnem delu izvajamo s prostimi utežmi in oteženimi palicami.

Vsak trening je sestavljen iz začetka in zaključka, tako je tudi pri glavnem delu. Treningi so sestavljeni kompleksno, vendar v svojem sosledju, tako izvajamo vaje za zgornji del, kjer imamo predvsem v ospredju ramenski obroč, mišice ramenskega obroča, mišice nadlahti, mišice podlahti in mišice roke.

Prav tako imamo na urah poudarek na hrbtnih mišicah in na koncu sledijo še vaje, kot so počepi, izpadni koraki. Za krepitev spodnjih ekstremitet, se uporabljajo tudi uteži in otežene palice, posebej dodatno imamo poudarek na krepitvi velike zadnjične mišice, ki je eden izmed glavnih motorjev, pri izvajanju vseh vaj, kjer so vključeni počepi, izpadni koraki, mrtvi dvigi, nalog … in med drugim tudi eden glavnih stabilizatorjev trupa pri izvajanju različnih vaj. 

Zaključek vadbenega procesa predstavljajo stabilizacijske vaje za trup in vaje osnovnega upogiba trupa, stranskega upogiba in nasprotnega upogiba trupa

Skupinska vadba je primerna za vso populacijo, starost ni omejitev.

Učinki vadbe:

  • Večja fizična vzdržljivost
  • Izboljšanje gibljivosti
  • Preoblikovanje postave in izguba telesne teže
  • Spodbuja izgorevanje maščobnih zalog še nekaj ur po treningu
  • Izboljša počutje in odpravi stres

Kontakt

Pokličite me:

+386 31 332 334

Ali izpolnite obrazec:

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Poveži se z mano

Prenesi si brezplačno knjižico LCHF receptov za moč in vzdržljivost!

PRENOS

Več vsebin

Treningi

VEČ

Recepti

VEČ

Blog

VEČ

Pozdravljeni.

Zahvaljujemo se vam za zanimanje za knjižico brezplačnih receptov, s katerimi boste pridobili moč in vzdržljivost.
Za prenos vnesite svoj email naslov.

Pa dober tek!

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.