ČOKO TORTA Z MANDLJI

SESTAVINE

  • 500g kremni sirček
  • 400g čokoladno – lešnikov namaz s Stevio
  • 250g polnozrnatih piškotov
  • 100g masla
  • 2 jedilni žlici ruma in malo vanilije arome
  • 100g zdrobljeni mandlji

POSTOPEK

Piškote zdrobimo.

Maslo in eno jedilno žlico čokoladnega namaza stopimo. Stopljeno maslo s čokoladnim namazom zmešamo skupaj s piškotom, dodamo rum in vanilijo ter dobro premešamo. Maso razporedimo po tortnem modelu in damo v hladilnik za 30 minut.

Kremni sirček in preostali del čokoladno lešnikovega namaza zmešaš z mešalnikom v gladko maso ter postaviš v hladilnik za 15 minut.

Kremo lepo razporediš po piškotni podlagi in posipaš z zdrobljenimi mandlji.

Torta naj v hladilniku počiva vsaj 3 ure

Kontakt

Pokličite me:

+386 31 332 334

Ali izpolnite obrazec:

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Poveži se z mano

Prenesi si brezplačno knjižico LCHF receptov za moč in vzdržljivost!

PRENOS

Več vsebin

Treningi

VEČ

Recepti

VEČ

Blog

VEČ

Pozdravljeni.

Zahvaljujemo se vam za zanimanje za knjižico brezplačnih receptov, s katerimi boste pridobili moč in vzdržljivost.
Za prenos vnesite svoj email naslov.

Pa dober tek!

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.