Piščančje rolice

Sestavine

  • 4 piščančje zrezke
  • sol, poper
  • 4 tanke rezine kraške pancete
  • sir
  • 100 g sveže špinače
  • 500 g stočji fižol
  • 1 JŽ ocvirkov
  • 2 JŽ kisle smetane

Postopek

Zrezke začinimo samo na eni strani (to bo zunanja stran rolice). Svežo špinačo očistimo in zblanširamo v slanem kropu in jo dobro odcedimo. Na zrezke položimo tanko rezino pancete, nanjo položimo špinačo in čez potresemo nariban sir. Nato zrezek zvijemo v rolico in vanj zapičimo zobotrebec. Rolice položimo na peki papir in jih damo peč na 180 stopinj za cca 30 minut.

Stročji fižol očistimo in skuhamo v slani vodi. Ko je kuhan ga dodamo k ocvirkom in vse skupaj popražimo, max. 5 minut. Na koncu primešamo še kislo smetano. Omako dodamo rolicam in DOBER TEK!

Kontakt

Pokličite me:

+386 31 332 334

Ali izpolnite obrazec:

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Poveži se z mano

Prenesi si brezplačno knjižico LCHF receptov za moč in vzdržljivost!

PRENOS

Več vsebin

Treningi

VEČ

Recepti

VEČ

Blog

VEČ

Pozdravljeni.

Zahvaljujemo se vam za zanimanje za knjižico brezplačnih receptov, s katerimi boste pridobili moč in vzdržljivost.
Za prenos vnesite svoj email naslov.

Pa dober tek!

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.