Polnjene bučke s kozicami in ajdovo kašo

Sestavine

  • ena srednje velika bučka
  • 200 g kozic
  • jedilna žlica sončničnih semen
  • 100 g ajdove kaše
  • 50 ml riževe smetane
  • ščep soli
  • poper
  • peteršilj
  • kurkuma
  • česen v prahu

Postopek

Ajdovo kašo skuhamo. Bučko razpolovimo in izdolbemo sredico. Kozice na hitro popečemo, jim dodamo sredico bučke, sončnična semena, sol, poper, kurkumo, peteršilj, česen v prahu in riževo smetano. Na koncu dodamo še skuhamo ajdovo kašo. Polovici bučk nadevamo in pečemo 30-45 minut na 180 stopinj.

Kontakt

Pokličite me:

+386 31 332 334

Ali izpolnite obrazec:

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Poveži se z mano

Prenesi si brezplačno knjižico LCHF receptov za moč in vzdržljivost!

PRENOS

Več vsebin

Treningi

VEČ

Recepti

VEČ

Blog

VEČ

Pozdravljeni.

Zahvaljujemo se vam za zanimanje za knjižico brezplačnih receptov, s katerimi boste pridobili moč in vzdržljivost.
Za prenos vnesite svoj email naslov.

Pa dober tek!

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.