TORTA MALINA CHEESCAKE

SESTAVINE ZA BISKVIT

  • 4 jajca
  • 4 jedilne žlice rjavega sladkorja
  • 80g mletih mandljev
  • 3 jedilne žlice pirine polnozrnate moke

POSTOPEK ZA BISKVIT

Rumenjake in dve žlici sladkorja penasto umešamo, med tem iz beljakov in dveh žlic sladkorja naredimo sneg. Rumenjake in sneg narahlo zmešamo z lopatko. V maso dodamo mlete mandlje in moko, ter zelo narahlo z lopatko zmešamo. Vse skupaj stresemo v model in v predhodno ogreti pečici pečemo na 180C cca 10min. Pazimo, da je zlatorjava barva testa.

SESTAVINE ZA KREMO

  • 500g kremni sirček
  • 400g malin
  • 250ml sladke smetane

POSTOPEK ZA KREMO

Sveže maline pokuhamo, pretlačimo s paličnim mešalnikom in ohladimo. Sladko smetano posebej stepemo. Za sestavo kreme najprej vzamemo kremni sirček in ohlajene maline ter ju zmešamo skupaj. Na koncu dodamo še sladko smetano in vse narahlo zmešamo v gosto kremo.

Maso razporedimo po ohlajenem biskvitu. Okrasimo z svežimi malinami in kokosovim čipsom.

Torta naj počiva čez noč v hladilniku

Nasvet: recept je oblikovan za okrogli tortni model pekača fi 28 cm.

Kontakt

Pokličite me:

+386 31 332 334

Ali izpolnite obrazec:

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Poveži se z mano

Prenesi si brezplačno knjižico LCHF receptov za moč in vzdržljivost!

PRENOS

Več vsebin

Treningi

VEČ

Recepti

VEČ

Blog

VEČ

Pozdravljeni.

Zahvaljujemo se vam za zanimanje za knjižico brezplačnih receptov, s katerimi boste pridobili moč in vzdržljivost.
Za prenos vnesite svoj email naslov.

Pa dober tek!

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.