KARANTENA ČETRTI TEDEN | V-team

KARANTENA ČETRTI TEDEN

Bil je čudovit teden.

Dnevi so bili od samega začetka tedna en za drugim kot iz sanj. Čeprav nam april običajno pričara mešan koktajl vremenskih pojavov, je ta teden, ki je minil, bil prav, “lep”.

Dnevi sonca so nam tako bili postreženi kot najboljša gurmanska jed, ki je bila več kot odlična in to smo doma pridno izkoristili. Namreč z Urško oba izhajava iz družin, ki jim kakršnikoli prazniki pomenijo ogromno in kjer se mir v srcih in duši pojavi šele takrat, ko je vse urejeno, pospravljeno in več kot pripravljeno na praznovanje. Vzgajana sva v duhu, da je čistoča ogledalo spoštovanja in reda, tako do samega sebe kot tudi do drugih. Skozi leta sem spoznal, da sva postala zelo “STROGA” karakterja kar zadeva čiščenja in se velikokrat glede tega skregava, ker konec koncev imava oba prav, ampak vsak po svojih pravilih.

Kljub vsemu kar se dogaja v svetu in vseh informacijah, ki nas vsak dan znova hočejo prizadeti, se nisem dal. Teden, ki je minil je bil v mojem znamenju. Po enem letu sem spet upihnil novo svečko na torti “sreče” in si za letošnje leto po dolgem času zaželel in obljubil, drugačne sanje. Nisem sanjač, rad imam realnost, realne ljudi in realne dogodke, zato sem tudi letošnje želje usmeril v realne dogodke za katere vem, da jih bom uresničil pa četudi bom za to moral počakati še nekaj dni, mesecev ali let. Pustim se presenetiti.

Moje praznovanje je v letošnjem letu minilo virtualno. Ne vem zakaj nas je šele kriza privedla do uporabe različne res odlične tehnologije, ki jo imamo več ali manj vsi že z našimi vrhunskimi telefoni. Tako smo se letos z mojimi starši, tetami in nekaterimi prijatelji virtualno pogovarjali skoraj kot v živo. Skupaj smo nazdravili lepim željam, se nasmejali do solz kako hecni so eni brez urejenih frizur in še marsičemu drugemu. Svet kot ga slišimo v medijih ni nujno, da je tudi naš vsakdan. Vsak si lahko zjutraj ko vstane nariše svoje sonce in usmeri upanje v pozitivne spremembe.

Teden in Velikonočni prazniki ter taka in drugačna praznovanja so za nami. Z Urško še zmeraj imava nedeljske dneve, ki se nama še kar ne zaključijo. Čas, ki ga imava sedaj zase, ga verjetno ne bova imela nikoli več, vsaj ne v tako številčnem obsegu. Ni nama žal za tedne, ki sva jih primorana preživeti doma skupaj. Že od vedno sva se znala odkrito pogovarjati in poslušati drug drugega. To je bistvo najinega uspeha.

Vsak dan v upanju na pozitivne spremembe, potiho odštevam kdaj bom lahko začel s treningi v živo.

Rad imam svoje delo, ki ga opravljam z vsem spoštovanjem in pogrešam svoje stranke, ki so mi po večini postali “izjemni” prijatelji. Večino njihove topline in dobrote sem spoznal te tedne, ko sem doma. Namreč veliko njih se zaveda kaj to trenutno obdobje pomeni zame in za moje poslovanje. Sam sem čez noč ostal dobesedno brez vseh prihodkov in bil primoran zapreti celotno poslovanje. Pomoč nekaterih z njihovimi najrazličnejšimi idejami je neprecenljiva. Tukaj sem ugotovil, da si prijateljev ne izbiraš, ampak jih srečaš in spoznaš, takrat ko najmanj pričakuješ.

Hvala vsem in vsakemu posebej za vse želje, ponujene pomoči in dobre besede.

Kontakt

Pokličite me:

+386 31 332 334

Ali izpolnite obrazec:

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Poveži se z mano

Prenesi si brezplačno knjižico LCHF receptov za moč in vzdržljivost!

PRENOS

Več vsebin

Treningi

VEČ

Recepti

VEČ

Blog

VEČ

Pozdravljeni.

Zahvaljujemo se vam za zanimanje za knjižico brezplačnih receptov, s katerimi boste pridobili moč in vzdržljivost.
Za prenos vnesite svoj email naslov.

Pa dober tek!

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.