KARANTENA DRUGI TEDEN | V-team

KARANTENA DRUGI TEDEN

Dobra dva tedna karantene sta za mano. Sem kaj drugačen? Odvisno koga vprašaš…

Drugačen sem nedvomno že v tem, ker sem začel razmišljat v smeri v katero sem bil “umetno” prisiljen. Zdi se mi, da prej nisem imel nikoli časa razmišljati, ker so bile moje stalnice tako jasne in tako dejansko dobro začrtane, da sem bil srečen z prenatrpanim urnikom in delom, ki ga še danes hvaležno zagovarjam kot moja najboljša odločitev, kar sem jih kdaj sprejel.

Zadnje dneve ugotavljam kako “dober” poklic sem si zbral, kako vdan sem vsaki moji stranki, kako velik delež “sebe” dam njim in kaj od njih dobim. Res ugotavljam, da sem si z svojim pristopom in pridnim delom, ki mi je nadvse ljub, ustvaril še eno veliko družino, do katere sem zdaj z vsemi možnimi prepovedmi naših velikih “stricev” moralno odgovorno prepovedan biti v stiku, “v živo”.

Ko se sedaj spominjam nazaj začetke karantene in prve trenutke še popolnega nezavedanja, kaj se je zgodilo. Za sekundo nisem pomislil na nič drugega, ampak samo o tem, kako bomo nadaljevali. Moj fokus je bil, kako rešiti to mojo veliko družino, kako jim ponuditi vsaj delček tega kar smo do sedaj tako težko prigarali, kako obdržati njihovo zaupnost in ljubezen do treningov in povrh vsega, kako na koncu vse skupaj dvigniti vsaj še za EN NIVO višje.

Brez pomisleka sem ustvaril “zaprto facebook” skupino za vse moje trenutno aktivne zveste varovance in hkrati v skupino povabil še tiste moje bivše člane, katerih sem se takoj spomnil. Ogromno njih mi je še zmeraj izjemno pri srcu. Sam namreč svoje delo res obožujem in zato hitro vidim posameznike, ki se res maksimalno trudijo pri doseganju svojih zastavljenih ciljev in teh “izjem” ne pozabim nikoli. Priznam pa tudi, da imam kar nekaj svojih znancev na družabnih omrežjih in mi je njihov stil razmišljanja in gibanja tako všeč, da sem jih že zaradi tega brez najmanjšega razmišljanja povabil v skupino.

Trenutno teče že delček tretjega tedna in po prvem tednu, ko sem se še precej lovil in ukvarjal z vso to tehnologijo snemanja in uploadanja video vsebin, sem sedaj že bližje nekemu približku mini eksperta. Namreč če se vdaš enemu delu v celoti (osebni in skupinski treningi), potem se drugih del ne poslužuješ toliko oz. sam nisem imel sploh fizično časa. Sedaj konec drugega tedna, pa sem se že precej izboljšal in ugotovil, kako posnetke optimizirat maksimalno, kako jih naložit na različne medije in kako to čim prej in čim enostavneje spravit do ciljne publike.

FUL PONOSEN ZA NOVO ZNANJE, TEGA NI NIKOLI PREVEČ 🙂

Zaprta skupina na facebooku je naravnost vrhunska! Odziv je nad vsemi mojimi pričakovanji, kar mi daje moč in voljo, da se še bolj povežemo. Ni nas veliko, smo pa zato tisti, ki smo, odločni, pozitivni, voljni, predani ciljem in več kot zavedajoči, da tudi hudi časi minejo in tudi ti bodo.

Pri nama doma je še zmeraj vsak dan nedelja. Urška mi je ravno včeraj povedala, da sploh ne ve več kateri dan v tednu je. To življenje brez dela je “čudno” oz. meni ali vsaj nama je, čeprav če bom vprašal svojo ženo, je njej tak stil čist komot, vsaj za1x ;-). Namreč odkar sva par, še ni bilo dni in ne tednov, da bi kar tako v en dan bila doma, ki pa ni enak dopustu. Se zato kaj več kregava, ne to nisva midva, se imava kaj rajši, težko bi rekel, ker se mi zdi, da se toliko, kot se imava, imava dejansko pristno in zaupanja vredno in to je vse na čemu za moje pojme dober par oz. pri nama “zakon” temelji.

Doma nam ni hudega, za zdaj smo še vsi zdravi, hvala bogu.

Nekaj dni nazaj sem tašči pomagal opleti vrt oz. našo njivo. To kar imamo mi doma je že dejansko površina ene njive in ne vrta oz. vrtička kot eni ljubkovalno pravijo svojim gredicam. Pri nas so “grede” in to take kot je treba, ker ko pride gospod Vanč z njegovimi željami po zelenjavi (beri: kombanj na delu), potem se tukaj meja po normalnih količinah konkretno premakne navzgor. 🙂 Dela na vrtu sem bil vesel, še celo tako vesel, da sem še po tem ko je tašča že zaključila delo, oplel še vse obrobe vrta, počutil sem se naravnost, fantastično.

Čeprav sva doma, spremljava novice, samo enkrat na dan. Ni mi prijetno kaj se dogaja v svetu, ni mi prijetno kakšne novice so trenutno “glavne” in edine, ki so kaj sploh pomembne. Kdaj bo že konec??

Sam in kot marsikdo drug, sem zaradi narave svojega dela bil prisiljen zapreti svoj gym in čez noč sem ostal brez kakršnih koli dohodkov. Priznam, da me je tudi malo strah kako bo v prihodnosti, vendar se vsak dan znova trudim biti pozitiven, močan in za voljo vseh svojih družinskih članov kot tudi moje druge velike fitnes družine, vztrajati in na koncu tega vsega, postati še boljši.

Že danes se še toliko bolj zavedam kako pomembno vlogo sem v tem življenju dobil, ko sem se odločil in izbral ta poklic, kateri je tudi mene nedvomno spremenil v boljšega, odločnejšega in vztrajajočega človeka kot sem danes. Zase sem prehodil že dolgo in težko pot, ampak zaradi nje sem postal to kar sem, najboljši in edinstven, “coach Vanč”.

Kontakt

Pokličite me:

+386 31 332 334

Ali izpolnite obrazec:

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Poveži se z mano

Prenesi si brezplačno knjižico LCHF receptov za moč in vzdržljivost!

PRENOS

Več vsebin

Treningi

VEČ

Recepti

VEČ

Blog

VEČ

Pozdravljeni.

Zahvaljujemo se vam za zanimanje za knjižico brezplačnih receptov, s katerimi boste pridobili moč in vzdržljivost.
Za prenos vnesite svoj email naslov.

Pa dober tek!

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.