KARANTENA PRVI TEDEN | V-team

KARANTENA PRVI TEDEN

Vanč & Urška

Ko sem razmišljal če bi napisal oz. pisal blog o tem kako potekajo moji dnevi v karanteni sem se za moment zazrl skozi okno v najini kuhinji in se zamislil. Noro je dejstvo, da že več kot 6 let živiva tukaj v hiši staršev moje Urške in sploh ne vem kolikokrat sem bil ob taki uri doma, sedel ob kuhinjskem oknu in gledal v naravo. Hecno je to naše hitro oz. prehitro življenje, le kaj nam bo še prineslo,…

Mineva že več kot en teden najinega skupnega življenja doma. Prisrčno mi je, da je pri nama res vsak dan “nedelja” (sam namreč imam delavnik od ponedeljka do vključno sobote dopoldan) in resnično še kar ne morem verjeti tudi ko pišem to, da vsak večer greva spat in na telefonu ne prižgeva budilke, kaj takega?!

Te dni razmišljam, zakaj se je to zgodilo, zakaj prav zdaj, je to vse sploh res, je to dejansko igra velikanov ali nam je narava končno pokazala zobe za vse kar ji počnemo in ji bomo še počeli z uvedbo najnaprednejše tehnologije (npr. vklop 5G). Verjetno nisem edini, ali pa, ki mu te dni delajo misli 150%. Namreč odkar sem se odločil za svoj najboljši življenjski poklic “osebni trener” in s tem maksimalno pomagati drugim, ne pomnim, kdaj bi imel toliko časa kot ga imam trenutno, ki bi ga lahko namenil sebi in svoji ženi. Priznam, da nama trenutno življenje ni težko, lahko povem, da sva kljub celotni zgodbi, (vsemu kar se dogaja v svetu in dejstvu, da tudi sam trenutno trpim veliko izgubo kot večina mojih prijateljev samostojnih podjetnikov) srečna. Vsak dan ko se dopoldan zbudiva (ne vstajava ravno zgodaj, še ena noviteta, ki je prav res NIKOLI nisem izkusil odkar sem stopil v čevlje samostojnega podjetnika), v miru pojeva najin zajtrk prvakov in v objemu sončka na terasi spijeva kavico. Vauuuu kako lepa je narava, kako čudovit je vonj sveže, prvič letos pokošene trave (tudi to sem opravil sedaj ko sem doma in imam čas :-)), kako diši pomlad in kako lepa je moja žena zjutraj ob prvi jutranji kavici, brez ličil, brez skrbi in zavita samo v jutranjo haljo, fantastično.

Po prvem tednu in pol, ki sem ga preživel doma, lahko rečem da sem zadovoljen z vsem kar sem naredil. 🙂 Zamislil sem si, da za vse svoje najbolj zveste stranke in tudi tiste, ki ste včasih bili, naredim brezplačno zaprto FB skupino in tako z online treningi poskrbim za mojo maksimalno podporo vseh vas. Naredil in končno spravil v pogon svoj kanal YouTube za tiste člane, ki nimajo računa na FB, vendar imajo željo in voljo po ohranjanju sedanje FIT forme. Se aktivno in brezplačno vključil v akcijo #vadidoma podjetja Telekom, za vse Slovence, ki so pripravljeni doma gibati in se tako aktivno vključevati v pridobivanje oz. ohranjanje svoje forme preko TV ekranov. Prišel je končno tudi čas, da sem se lotil urejanja svoje nove spletne strani, da bo dobila podobo, kot sem si jo že v začetku zamislil. Dopolnil in popravil sem že skoraj vse svoje profile na vseh družabnih omrežjih, kjer sem aktiven. Temeljito posesal moj in ženin avto. Pokosil travo okoli hiše (to sem se pohvalil že zgoraj :-)). Šel že večkrat tečt na Katarino, ne pomnim kdaj nazadnje sem med tednom to uspel, verjetno leta nazaj, ampak občutek je res “dober”. In se seveda v vmesnem času tudi posvetil svoji ženi za katero imam sedaj res več časa.

Spremljam oz. spremljava dnevne novice, običajno le tiste večerne in še to se človek iz dneva v dan sprašuje komu so dejansko namenjene. Nimam realnega občutka kdaj bo tega konec, ampak verjetno 1x bo konec, tako kot je vsega 1x konec. Zato pa upam, da bomo kljub krizi, ki nas obdaja, te dneve, ki so nam dani, izkoristili res tako, da bomo na koncu tega tunela že zdaj videli svetlo prihodnost.

Zato ekipa, bodimo produktivni za tisto kar nam prej ni uspelo. Posvetimo svoj trenutni izzvan čas sebi in tistim s katerimi sobivamo, pa četudi so to štirinožni prijatelji, vse šteje. Pomagajmo si z dobrimi željami, pozitivnim razmišljanjem in hvaležnostjo, da smo vseeno v objemu doma varni.

Teden bo minil in nove izkušnje, nove anekdote, novi izzivi se bodo nabrali, zato stay tuned…

#ostanidoma #vadidoma #gym #vteam #vteamgym #osebnitrener #stayhome #staysafe #

Kontakt

Pokličite me:

+386 31 332 334

Ali izpolnite obrazec:

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Poveži se z mano

Prenesi si brezplačno knjižico LCHF receptov za moč in vzdržljivost!

PRENOS

Več vsebin

Treningi

VEČ

Recepti

VEČ

Blog

VEČ

Pozdravljeni.

Zahvaljujemo se vam za zanimanje za knjižico brezplačnih receptov, s katerimi boste pridobili moč in vzdržljivost.
Za prenos vnesite svoj email naslov.

Pa dober tek!

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.