Jesenska juha s kostanjem in jurčki

Sestavine

  • 2 žlici oljčnega olja
  • čebula
  • 1 strok česna
  • 250g gob (jurčki)
  • 400g kostanja
  • sol
  • poper
  • šetraj
  • 2 žlički pivskega kvasa

Postopek

Sesekljano čebulo pražimo na segretem oljčnem olju, dodamo gobe in nasekljan česen ter pražimo tako dolgo, da pokuhamo vodo, ki jo izpustijo gobe. Nato dodamo skuhan olupljen kostanj. Zalijemo z vodo in začinimo s soljo, poprom in šetrajem. Segrevamo do vrenja, nato zmanjšamo temperaturo in kuhamo pri rahlem vretju10 minut. Odstavimo z ognja in izostrimo okus s sesekljanim drobnjakom ali peteršiljem in pivskim kvasom. Po želji lahko dodamo tudi žlico kisle smetane.

Kontakt

Pokličite me:

+386 31 332 334

Ali izpolnite obrazec:

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Poveži se z mano

Prenesi si brezplačno knjižico LCHF receptov za moč in vzdržljivost!

PRENOS

Več vsebin

Treningi

VEČ

Recepti

VEČ

Blog

VEČ

Pozdravljeni.

Zahvaljujemo se vam za zanimanje za knjižico brezplačnih receptov, s katerimi boste pridobili moč in vzdržljivost.
Za prenos vnesite svoj email naslov.

Pa dober tek!

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.