Rižotin tris s kozicami

Sestavine

  • 1 čebula
  • 1 rdeča paprika
  • 1 zelena paprika
  • 1 rumena paprika
  • 1 paradižnik
  • 50 g graha
  • 50 g koruze
  • peteršilj, česen
  • sol, poper
  • 250 g očiščenih kozic
  • 200 g (rjavi riž, pira in ječmen)
  • za dodatek rižote mix sveže zelene solate

Postopek

Čebulo drobno narežemo in popražimo na olivnem olju, da postekleni. Dodamo na drobne kocke narezane paprike, narezan paradižnik, grah, koruzo, česen in petršilj. Dodamo še malo soli in poper.

Ko je zelenjava dovolj mehka, dodamo kozice in pražimo še cca 15 minut. Rjavi riž, piro in ječmen skuhamo posebej, po navodilih iz embalaže. 

Zelenjavi in kozicam nato primešamo še kuhane žitarice. 

Postrežemo tako, da dodamo najprej v krožnik različno svežo zeleno zelenjavo (zelena solata, motovilec, mlada špinača, rukola) in potem počez kuhan rižotin tris s kozicami.

Kontakt

Pokličite me:

+386 31 332 334

Ali izpolnite obrazec:

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Poveži se z mano

Prenesi si brezplačno knjižico LCHF receptov za moč in vzdržljivost!

PRENOS

Več vsebin

Treningi

VEČ

Recepti

VEČ

Blog

VEČ

Pozdravljeni.

Zahvaljujemo se vam za zanimanje za knjižico brezplačnih receptov, s katerimi boste pridobili moč in vzdržljivost.
Za prenos vnesite svoj email naslov.

Pa dober tek!

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.