Slani krekerji

SESTAVINE

  • 110 g nariban sir gauda
  • 40 g laneno seme (mleto)
  • 1 žlica lanenega semena (celo)
  • 1 žlica mletega česna
  • 1 žlica indijskega trpotca
  • 1 jajce
  • 2 žlici vode

POSTOPEK

Vse sestavine zmešamo skupaj. Masa naj počiva 10 minut. Oblikujemo kroglice in jih polagamo na peki papir. Kroglice sploščimo, da dobijo obliko krekerja. Pečico predhodno ogrejemo na 200C. Krekerje zatem postavimo v pečico in jih pečemo cca 15min. Ko so pečeni jih pustimo v pekaču na zraku toliko, da se ohladijo. Zraven se odlično prileže mesni ali brezmesni biftek. 

Kontakt

Pokličite me:

+386 31 332 334

Ali izpolnite obrazec:

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Poveži se z mano

Prenesi si brezplačno knjižico LCHF receptov za moč in vzdržljivost!

PRENOS

Več vsebin

Treningi

VEČ

Recepti

VEČ

Blog

VEČ

Pozdravljeni.

Zahvaljujemo se vam za zanimanje za knjižico brezplačnih receptov, s katerimi boste pridobili moč in vzdržljivost.
Za prenos vnesite svoj email naslov.

Pa dober tek!

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.