5 nasvetov, kako ostati motiviran za vadbo od doma | V-team

5 nasvetov, kako ostati motiviran za vadbo od doma

Mnogi od nas zasledujejo cilje hujšanja in kondicije, tako da se pridružijo telovadnici oz. se vpišejo v fitnes. Drugi se že v začetku odločijo za investicijo v modne tekalne steze in drage utežne naprave, ki pogosto na koncu doma zbirajo prah v kotu. Obstajajo pa tudi drugi načini, kako ohraniti voljo za hujšanje in kondicijo. Sploh v takih časih, ko je preprosto nemogoče iti v telovadnico ali fitnes, potrebujemo več motivacije kot kdaj koli prej. Preizkusite teh 5 nasvetov, da ostanete motivirani za vadbo doma.

# 1 Razvijte jasen načrt

Če si postavite fitnes cilje, vam le ti drastično izboljšajo kakovost življenja in znatno podaljšajo življenjsko dobo. Ali ni vznemirljivo, da vam bo nekaj tako preprostega, kot je vadba, dodalo leta v življenju?

Ustvarjanje jasnega načrta z uporabo »PAMETNIH NAČEL« je bistvenega pomena za dosego vaših fitnes ciljev. Osredotočite se na hitre zmage – majhne, izvedljive cilje, ki jih lahko dosežete v kratkem času – na primer vadbo trikrat na teden ali tek po 20 minut na dan. Poskusite se ne zadrževati na širši sliki, na primer izgubi 20 kilogramov v 90 dneh. Redno spremljajte svoj zastavljen plan in se prepričajte, da ostajate na pravi poti, da dosežete svoje cilje.

# 2 Ustvarite svoj prostor za vadbo

Se ob vsaki telovadbi odpravite na isti prostor za vadbo? Zagotovo tam niste sami. V domačnosti je udobje. Enako lahko rečemo od doma. Ustvarjanje lastnega prostora za vadbo od doma je odličen način, da se počutite varne in nadzirate svoje okolje.

Izberite območje svojega doma, ki pomirja in se počutite dobro. Če nimate dostopa do rezervne sobe, ki bi jo lahko namenili samo vadbi, poiščite mesto, kjer boste lahko enostavno postavili svojo podlogo (in opremo, če je potrebno). Če potrebujete dostop do računalnika ali televizorja, če želite začeti videoposnetke o vadbi v zaprti Facebook skupini »COACH VANČ ONLINE https://v-team.si/treningi/online-treningi/ «, se odpravite v svojo dnevno sobo ali spalnico. Ni pomembno, kje ste, dokler ostanete motivirani. Ko zaide razpoloženje, ne želite nobenih ovir na svoji poti.

# 3 Povečajte glasnost

Poslušanje glasbe med vadbo ne razbremeni le dolgčasa – izboljša tudi kakovost treninga s povečanjem vzdržljivosti in boljšim razpoloženjem. Glasba, ki je motivacijska ali sinhronizirana z vadbo, ima pozitivne fizične in psihološke učinke. Ko ima pesem močan, enakomeren utrip, lahko izberete intenzivnost, ki vas bo spodbudila k še daljši vadbi. Izbira pravega seznama predvajanja utiša tisti glas v vaši glavi, ki vam govori, naj se ustavite. Namesto tega boste pospešili tempo in zagotovo oddelali dodatnih 10 minut! Torej, povečajte glasnost!

# 4 Vadite hitro in učinkovito

Primanjkuje časa? Brez težav, v zaprti Facebook skupini »COACH VANČ ONLINE https://v-team.si/treningi/online-treningi/ « sem poskrbel tudi za kratke 30 minutne vadbe, namenjene celotnemu telesu. Vadba je uporabniku prijazna in primerna tudi za ljudi, ki jim primanjkuje opreme za vadbo ali šele začenjajo svojo fitnes pot. Lahko si izberete svoj urnik, vendar začetnikom priporočam, da začnete z 30 minutno vadbo tri dni na teden v naslednjih osmih do 12 tednih.

# 5 Pridružite se podporni spletni skupnosti

Zunanja podpora je ključna sestavina, da ostanete motivirani in držite načrt vadbe na pravi poti. Sodelovanje s podporno skupnostjo lahko poveča vašo motivacijo in samozavest. In malo prijateljske konkurence ne škodi, ampak vam lahko pomaga, da se potisnete v svojo fitnes pot. Če zraven treningov iščete še mrežo za podporo, se pridružite naši prijazni zaprti skupnosti na Facebooku https://www.facebook.com/groups/221412018971304/. Delimo si svoje zmage in frustracije, saj vemo, da je naša skupnost brez sramu vedno naš hrbet.

Ostanite motivirani od doma enostavno

S pravim načrtom, programom, nastavitvijo, glasbo in miselnostjo lahko začnete žeti koristi zdravega življenja, ne da bi kdaj zapustili svoj dom. Čas je, da se premaknete!

Kontakt

Pokličite me:

+386 31 332 334

Ali izpolnite obrazec:

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Poveži se z mano

Prenesi si brezplačno knjižico LCHF receptov za moč in vzdržljivost!

PRENOS

Več vsebin

Treningi

VEČ

Recepti

VEČ

Blog

VEČ

Pozdravljeni.

Zahvaljujemo se vam za zanimanje za knjižico brezplačnih receptov, s katerimi boste pridobili moč in vzdržljivost.
Za prenos vnesite svoj email naslov.

Pa dober tek!

V-TEAM, Vanja Cipot s.p. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.